Blog

In de praktijk laten aanbieders de promotie van hun producten of diensten vaak over aan derden. Er wordt online veel gebruik gemaakt van affiliate marketing om producten te promoten. Hierbij bemoeit een adverteerder zich vrijwel niet met de manier waarop een affiliate zijn producten of diensten promoot. Wel worden er door adverteerders vaak algemene regels opgesteld die worden vastgelegd in een regelement. Ondanks deze regelementen ontstaan er toch regelmatig problemen tussen adverteerders en affiliates omtrent de aansprakelijkheid van reclame-uitingen door affiliates.

Lees verder »

“Interview met Fleur Brockhus”

Door: Shilair Meriwani - Algemeen Directeur

Deze week ben ik in gesprek geraakt met schrijfster Fleur Brockhus. Fleur heeft net haar eerste roman geschreven over het wel en wee bij een groot advocatenkantoor, "De Urenfabriek", die hopelijk dit jaar zal verschijnen.

Lees snel meer over de schrijfster zelf en over Felice Jansen, de hoofdpersoon uit haar roman!

Lees verder »

“De eerste indruk....”

Door: Shilair Meriwani - Algemeen Directeur

 

"You never get a second chance to make a first impression"

Lees verder »

“Solliciteren kun je leren”

Door: Shilair Meriwani - Algemeen Directeur I

 

Solliciteren, het enige wat iedereen op een bepaald punt in het leven zal moeten. Of het nu voor een stage is of voor een traineeship, de eerste keer solliciteren is nou eenmaal doodeng. BigBrain staat sinds kort zijn studenten bij in dit proces. 

Lees verder »

“Another day at the office”

Door: Shilair Meriwani - Algemeen Directeur I

 

Dinsdagochtend 22 februari, het is kwart voor 9 's ochtends. Het is ongewoon koud in vergelijking met de afgelopen weken. Voordat ik op de fiets stap, wikkel ik mijn sjaal nog een keer om mij heen. Onderweg naar huis denk ik terug aan de afgelopen week. Het is een onstuimige week geweest.

Lees verder »

“Eerste week bij Bigbrain”

Door: Shilair Meriwani - Algemeen Directeur I

 


Nog een paar uur en mijn eerste week bij Bigbrain.nl zit er op. Als ik terugkijk op de week dan zijn er een paar momenten die mij bij blijven. Op mijn eerste dag, tijdens mijn eerste uur vergezelde ik Karel Gonzales-Hulshof, ook wel de Algemeen Directeur II van BizBrain, naar een afspraak.  

Lees verder »